Dyrk sukkulenter i vand

dyrk sukkulenter i vand

Plante-eksperiment: dyrk sukkulenter i vand

Jeg elsker at eksperimentere med mine planter, og denne gang vil jeg prøve at dyrke sukkulenter i vand. Normalt dør sukkulenter jo hvis de bliver overvandet. Men af hvad jeg har kunne læse mig frem til er det i mindre grad på grund af for meget vand, men derimod de svampe og sygdomme, der følger med, som gør at rødderne rådner. Hvis du har nogen erfaringer med sukkulenter i vand, må du meget gerne dele dem med mig i en kommentar.

dyrk sukkulenter i vand

Jeg har mange gange prøvet at stiklingeformere sukkulenter i vand. Men dette eksperiment går mere ud på at tage en sukkulent, der normalt vokser i jord, og lade den vokse videre i vand. Sådan for good. Man kan finde mange flotte glas i genbrugsbutikker rundt omkring. Men indtil videre må dette glas gå for det. Jeg synes det ser så dekorativt ud, når man kan se rødderne. Sukkulenten hører til slægten Gasteria, som oftest forveksles med Aloe. Den kommer oprindeligt fra Sydafrika.

Leave a Reply