Gødning til planter i hydrokultur

gødning til planter i hydrokultur

Jeg har for nyligt erhvervet mig en gødning til planter der lever i hydrokultur. Jeg har nemlig en sukkulent, som jeg tilbage i februar satte i vand. Den har det overraskende godt, men jeg tænkte, det alligevel var på tide at den fik lidt næring. Det hollandske brand Botanopia har udviklet en lille flaske øko-gødning specielt egnet til planter, der lever i hydrokultur. Gødningen har en lavere koncentration af N-P-K, og så er flasken udstyret med en lille pipette, som gør det nemt at dosere et par dråber. Den kan også bruges til planter, der lever i jord, men så anbefaler Botanopia at man dosere dobbelt.

gødning til planter i hydrokultur

Kender du ikke brandet Botanopia, bør du virkelig tjekke deres hjemmeside eller Instagram ud. De har så mange fine produkter og plante accessories.

Leave a Reply