Inspiration til vægdekoration

Indlægget indeholder reklamelinks.

Det er lang tid siden jeg har lavet et indlæg om boligindretning. Og bloggen her handler jo også mest om planter. Men jeg går også meget op i boligindretning, og bruger meget tid på at indrette mit hjem med ting, som gør mig glad. Jeg elsker plakater og væg-ophæng, og tænkte jeg lige vil dele lidt af hvad jeg har hængende i hjem, som inspiration til vægdekoration.

inspiration til vægdekoration Emil Monty
inspiration til vægdekoration Emil Monty

Jeg elsker denne plakat af Emil Monty Freddie. Den giver den helt rigtige retro Miami vibe til stuen. Du finder hans hjemmeside her.

inspiration til vægdekoration mapiful

Jeg ville ønske denne plakat fra Mapiful (affiliate link) kunne blive hængende her, men det er faktisk en mors-dag-gave til min mor.

På Mapiful’s hjemmeside kan du customize plakater, hvad end det skal være et klassisk bykort, stjernekort eller stjernetegn. Jeg synes det er en så fin måde, hvorpå man kan give en fysisk reminder om et specielt minde.

Med koden MAPILOVE får du 10% rabat ved checkout.

inspiration til vægdekoration mapiful

Jeg har valgt et stjernekort, som et minde om min mors fødselsdag, som vi sidste år kunne fejre i hendes nybyggede sommerhus på Orø.

inspiration til vægdekoration

Dette fine ophæng har jeg købt i en turist-shop på Tenerife. Men man kan sikkert finde noget lignende på Etsy.com, hvis man søger på ‘Macramé’. Pære-spejlet har jeg fundet i storskrald.

vægdekoration urban outfitters
vægdekoration urban outfitters

En sidste ting jeg vil dele med jer, som inspiration til vægdekoration, er dette fine måne-ophæng fra Urban Outfitters. Jeg elsker deres bolig kollektion, og ville ønske de havde en større bolig-afdeling i deres butik i København. Du finder andre smukke ting på deres webshop her.

Leave a Reply