Kom med til min første terrarie-workshop

terrarie-workshop

Reklame for egen workshop

Jeg har en fantastisk nyhed, jeg har glæder mig til meget til at dele med jer.

Den 12. september afholder jeg min første terrarie-workshop i samarbejde med Leerbaek Design. På workshoppen lærer du hvordan et terrarium fungerer og hvilke materialer du skal bruge for at lave dit. Vi snakker om åbne og lukkede terrarier, og hvilke planter der trives bedst.

Jeg guider dig gennem processen, lag for lag, og Ida fra Leerbaek Design og jeg sørger for alt du skal bruge til at lave dit eget terrarium. Vi har købt de fineste glas med korklåg, og sørger for et lille udvalg af sten og planter. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage dekoration med selv, for eksempel sten, muslinger, krystaller eller hvad du end synes vil pynte i dit terrarium.

Det bliver en lille intim og uformel workshop, hvor vi bare skal hygge og snakke planter. Der er et begrænset antal billetter, så vi ikke bliver for mange, og samtidig kan holde god afstand til hinanden.

Vores terrarie-workshop finder sted den 12. september i Idas butik på Tyrolsgade 7, Amager, København kl. 14.30 til 16.00. Billetten koster 350 kr, og i prisen får du glas med korklåg, materialer til at lave dit eget terrarium inkl. planter, snacks og drikkevarer.

Billetter kan købes på Billetto her.

Jeg er mega spændt, og håber workshoppen bliver en succes. Jeg har nemlig en lille drøm om at lave flere plante-workshops. Jeg melder selvfølgelig ud her på bloggen og på Instagram, hvis jeg afholder flere events eller workshops. Men i første omgang håber jeg, der er nogle af mine læsere og følgere, der har lyst til at deltage på min første terrarie-workshop.

Leave a Reply